Pagini

miercuri, 8 februarie 2012

DEBUT


Am DEBUTAT cu cinci poeme în numărul din luna ianuarie al revistei Cafeneaua Literară (pag. 28-29). Mulţumesc Clarei MĂRGINEANU pentru braţul întins şi descrierea minunată şi Tuturor celor care au pus umărul întru ceea ce sunt, inclusiv părinţilor mei.
--
"Poezia sa pare smulsă unei imense suferinţe, căreia îi livrează sensuri, rosturi şi înţelesuri. Înregistrează cu aparentă detaşare întâmplări cotidiene, sublimând în acestea esenţialul, dincolo de spectacolul repetabil şi adesea derizoriu al existenţei. Mi se pare că autorul, foarte tânăr de altfel, râde cu lacrimi uriaşe de tristeţe înţelegătoare. Înaintează în parcursul său poetic, într-o trăsură trasă de cai fermecaţi, care ucid umbrele cu privirea."

"Scriu pentru că este cel mai uşor si, probabil, cel mai frumos lucru pe care pot să-l fac în momentul de faţă" spune sincer, curat, dezarmant de firesc. Probabil, străpunge uneori cu peniţa sa inima lunii şi abia apoi se apucă de scris. Probabil, are un înger pe umărul stâng, în timp ce scrie: "eu iubesc cu ochii, cu pieptul, cu mâinile/Cu aripile plutirii spre cine-ştie-ce"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

iubire

iubire  uitare și așternut pădure un cerb pierdut un diamant ce stă doar în frunte acolo îl vei găsi călătorind călătorind cu picioarele goa...